Why the Biggest “Myths” About Fashion May Actually Be Right

16 yıl önce kaçırılan kadın ailesine kavuştu

A

Kilis'teki evlerinin önünden kaçırılan Zeynep Yıldız'ın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Zeynep Yıldız'ın ailesi, 11 Mart günü yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Söylediklerine göre 16 yıl önce evin kızı Zeynep Yıldız kaybolmuştu.

15 yaşındayken evden bulaşık yıkamak için çıkan ve 16 yıldır haber alınamayan Zeynep Yıldız'ın annesi ve kardeşi, canlı yayında Müge Anlı'dan yardım istedi.

Daha önce öldüğü zannedilen Zeynep Yıldız'a Müge Anlı'nın girişimleri sonucu ulaşıldı. Şu an 31 yaşında olan Zeynep Yıldız, 12 Nisan'da Müge Anlı canlı yayınında tam 16 yıl sonra ailesine kavuştu.

12 Nisan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan anne - kız kavuşması, stüdyodaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

ZEYNEP YILDIZ KAÇTI MI KAÇIRILDI MI? 

Askerden yeni geldiğini ve bekar olduğunu söyleyen 36 yaşındaki abisinin yanında çalışan bir şahıs, 15 yaşındaki Zeynep Yıldız'ı evlenme vaadiyle kaçırıyor. Kaçırıldığı evde eziyet gören Zeynep Yıldız, yanına sığındıkları kişinin yardımıyla o evden Antalya'ya kaçıyor ve Antalya'da başka birisiyle evleniyor. Ancak eşi bir kaç yıl sonra kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat ediyor. Aradan 7 yıl geçtikten sonra yaklaşık 2 buçuk ay önce yeniden evlenen Zeynep Yıldız'ın, vefat eden eşinden 3 kız çocuğu var.

Müge Anlı, Zeynep Yıldız'a neden eve geri dönmediğini sordu. Zeynep Yıldız ise babasının kendisini öldürmesinden korktuğu için eve dönmediğini belirtti.

GAZİANTEP'TE BULUŞTULAR

Başından geçenlerle izleyen herkese duygu dolu anlar yaşatan Zeynep Yıldız ve ailesinin buluşması Gaziantep Otogarı'nda gerçekleşti.

Ailenin diğer fertleriyle de 16 yıl sonra buluşan Zeynep Yıldız gözyaşlarına hakim olamadı. Hem Zeynep Yıldız hem de ailesi konuşmakta güçlük çekti. Zeynep Yıldız'ın ailesi yıllar önce Gaziantep'e taşındılar. 

Aile, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşıyor.